En stor takk og ønske om en god jul!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 22. Des 2020

Vi vil gjerne takke våre medlemmer og utøvere for at dere stiller opp og er med på å skape treningsglede og samhold, som igjen gir det gode miljøet vi har i Kjelsås Langrenn!

Vi vil også fremheve alle trenere, oppmenn, foreldre og frivillige som bidrar med ulike oppgaver!

Dere gjør en fantastisk innsats og det er dere som gjør at vi kan drive Kjelsås Langrenn på en god måte!

Spesielt takk for at dere alle er tålmodige og endringsvillige i disse krevende tider!

Vi er tross alt heldige som driver med utendørsidrett og får utøvet vår aktivitet i nesten normale former.

Vi ser frem til kulde og snø og håper på yrende aktivitet på Linderudkollen etter jul.

Vi ønsker dere alle en god jul og et godt nytt langrennsår!


På vegne av administrasjon og styret i langrennsgruppa


Tove & BjørnKM på Linderudkollen 30. og 31. januar er nå åpen for påmelding!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 15. Des 2020

På grunn av årets situasjon har vi kun kapasitet til å arrangere for KM klassene, dvs 13 år og eldre! Arrangementet vil foregå over 2 dager og det vil kun bli i klassisk stil. 

Det vil være begrenset kapasitet med plass til max 200 i hver kohort og det er derfor viktig å være raskt ute med å melde seg på for å få plass. For invitasjon og påmeldingslenke, se her på hjemmesiden under arrangementer.

(Bildet er fra Beitostølen)


 
Velkommen til klubbuke hos Bull Ski & Kajakk!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 6. Des 2020


 

Bruk følgende link for å se tilbudene: https://bull-ski-kajakk.no/Kjelsaas 


 
Bra innsats av Kjelsåsløperne på NC Lillehammer!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 6. Des 2020


Etter en helgs pause har det vært nye konkurranser på Sjusjøen denne helga, med 10 ulike Kjelsås utøvere på start. Av prestasjoner må vi trekke frem fristilrennene til Håvard Moseby og Sofie Hustad som endte på en sterk 9. og 18. plass, og klassiskrennene til Sigrid Leseth Føyen og Runa Ulvang som til slutt plasserte seg på 14. og 22. plass. Godt gjort av to sisteårs juniorer! I tillegg var det gledelig å se David Thorvik tilbake med startnummer på brystet, etter litt sykdomstrøbbel tidligere i høst. Nå ser vi frem til en god treningsperiode før neste Norgescup-helg på Lygna i januar. (Bildet er fra Beitostølen)Nytt Webkamera gir oppdatert informasjon om snøforholdene på Linderudkollen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 30. Nov 2020

Det er satt opp webkamera på rennhuset på Linderudkollen, så dere kan følge med på snøforholdene i vinter! Bilder vises på Kjelsås Langrenn sine nettsider! Se følgende link:  langrenn.kjelsaas.no web kamera Linderudkollen - Det er 2 oppdateringer pr time.

Bilde i større format finnes her: Web kamera Linderudkollen
HUSK FRIST 13. DES for kjøp av klubbtøy i nettbutikken! Levering i uke 5!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 30. Nov 2020

Det nye klubbtøyet kommer med Bull, Ski & Kajakk logo, men bruk gjerne det tøyet du allerede har frem til du trenger nytt! Hva med å gi et gavekort på nytt klubbtøy i julepresang? Eller kanskje det er noen som har bursdag i vinter? På grunn av smittevern situasjonen vil det i år ikke bli arrangert noen prøvekveld i år, men forhør dere gjerne med andre utøvere hvis dere er usikre på størrelser, eller bruk størrelsesguiden på Trimtex sin nettside.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/2020kjelsaas

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: 2020kjelsaas
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 Kuldegradene er endelig her og snøproduksjonen er i gang på Linderudkollen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 27. Nov 2020

Takket være kuldegrader og frivillige som stiller opp på kort varsel, har vi startet opp 3 snøkanoner på sletta på Linderudkollen! Er vi først i gang i Oslo? Gode prestasjoner under sesongåpningen på Beitostølen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Nov 2020

Fra TV'en kan vi denne helga se den tradisjonelle sesongåpningen på Beitostølen. Etter en uvanlig lang sesongpause er det godt å få konkurrert. I går fredag var det klassisk sprint på programmet. Vi hadde tre jenter på start ved Sigrid Leseth Føyen, Guro Jordheim og Karianne Olsvik Dengerud. Sigrid gikk en god prolog og gikk videre til kvartfinale der hun yppet seg mot langt mer etablerte skiløpere og gjorde en god figur. Sterkt gjort av sisteårsjunioren!

I dag var det 10 og 15km det ble konkurrert i. Vi var, om ikke den største, blant de klubbene med flest deltagere med 10 i tallet fordelt på 6 kvinner og 4 menn. Mange gode prestasjoner i dag med Sigrid, Guro og Sofie Hustad alle topp 30 i kvinneklassen. I herreklassen utmerket Tord Asle Gjerdalen seg med å stake seg inn til en 11. plass!

I morgen avsluttes helga med 10 og 15km fri teknikk. Vi stiller nok en gang med mange løpere denne gang med 4 “Kjelsås-kinesere” i startfeltet også. Øvelsene vises på NRK1 fra 1130.Flotte resultater på Beitostølen i dag med Håvard Moseby i spissen med en kruttsterk 8. plass!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 26. Nov 2020

Ny dag på Beitostølen der det ble konkurrert 10 og 15km fri teknikk. Gutta var først ute og der hadde vi to karer på startstreken i Edvard Sandvik og Håvard Moseby. Håvard klinket til og gikk et kjempeløp og endte til slutt på en kruttsterk 8.plass under minuttet bak seirende Hans Christer Holund!

Etter gutta var det jentenes tur. Vi hadde også i dag 5 utøvere på startstreken. Guro Jordheim fortsetter den fine fremgangen og blir best av våre på en finfin 24.plass. Sofie Hustad fulgte like bak på en 26.plass. Gode løp av Nora Sanness, Sigrid Leseth Føyen og Runa Ulvang også som fulgte like bak. 

God start på sesongen av våre utøvere og vi skal fortsette den gode jobben fremover!Trening, moro og full aktivitet i de yngre gruppene!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 24. Nov 2020


2011 gruppa består av 81 skiglade barn. I høst har vi vært på en søndagstur og hatt treninger på barmark og rulleski.  Mange prøvde rulleski for første gang, og det har vært stor suksess. Rulleskiene er nå lagt på hylla for denne sesongen, og vi trener nå kun barmark mens vi venter på snøen. Gjennom lek og moro får barna trent opp skiferdigheter, blir kjent med hverandre og legger forhåpentligvis grunnlaget for skiglede livet ut! Vi trener og leker allsidig spenst-, hurtighets og koordinasjonsøvelser som barna liker. Skitrening skal være gøy, også på barmark!Veidekkesprinten blir Ragdesprinten

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 12. Nov 2020


Vi er så heldige å ha fått Ragde Eiendom inn som ny sponsor på det som nå blir Ragdesprinten. Dette er en avtale som går over 3 år med mulighet for forlengelse. De er også kjent som hovedsponsor for langløpslaget Team Ragde Eiendom, som har et stjernespekket lag bestående av Marit Bjørgen, Anikken Gjerde Alnes og Therese Johaug på kvinnesiden og Petter Eliassen, Andreas Nygaard, Oskar Kardin, Anders Aukland, Joar Thele og Karstein Johaug på herresiden. Vi gleder oss til et spennende samarbeid fremover!

Kjøp og salg av brukte ski, tøy og annet utstyr på FB

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 10. Nov 2020

Det ble ikke noe bruktmarked på varmestua i år, men fortvil ikke! Kjelsås Langrenn har en egen FB side for kjøp og salg av brukte ski, tøy og annet utstyr. Barna vokser fort og hva er da bedre enn å kunne overta utstyr som andre har vokst fra? Vi oppfordrer dere til å bruke siden aktivt, enten dere ønsker å kjøpe eller selge! Dere finner den på følgende link: BRUKTSALG KJELSÅS LANGRENNLøpskarusellen på Løkka onsdag 11. november er utsatt!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Nov 2020

Som følge av dagens innstramming av smittvernsreglene i Oslo ser vi oss dessverre nødt til å utsette løpskarusellen!

Denne gangen er det jr/sen, 15/16, 2007, 2008 og 2009 sin tur og pga smittevern er det ingen foreldreklasse og kun Kjelsåsløpere. Vi håper på mye energi og god stemning 😊

Det blir puljevis fellesstart i alle klasser avhengig av antall påmeldte, med starttider fra kl. 18.00 og gruppevis oppvarming! Mer informasjon kommer fra hver enkelt gruppe.

Påmelding  

Startkontingent kr. 80,- og påmelding til løpet er KUN på deltaker.no og skjer via følgende link: 
https://www.deltager.no/lopskarusell_onsdag_11112020_11112020

Vi håper på forståelse for litt strengere regler i år på grunn av smittevern:

SISTE frist for påmelding er tirsdag 10/11 kl. 20:00 og det er INGEN etteranmelding. Det er tidtaking for alle som har EGEN tidtakerbrikke og registrerer brikkenummer ved påmelding. De som eventuelt ikke har egen brikke, løper uten tidtaking. Det er dessverre ikke mulighet for utlån av brikker!

Premiering: 

Det blir servering av saft og boller i mål og det vil bli en uttrekkspremie i hver aldersklasse! 


Terrengløpet er lavterskel, så bli med oss å lage løpsfest på løkka!
Last gjerne ned Oslo Kommune sin app Bymelding

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 29. Okt 2020

Her kan du raskt og enkelt melde fra om feil og mangler på fellesarealer som gater, parkeringsplasser, friområder og idrettsanlegg. Det kan være hull i veien, påkjørt trafikkskilt, mørke gatelys, lysstolper som holder på å falle ned osv. Er vi flere som melder fra, så blir erfaringsmessig ting raskere ordnet! 


Husk å melde dere på Løpskarusell for 2010 - 2014 gruppa som arrangeres tirsdag 20. oktober!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 12. Okt 2020

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer til Løpskarusell på Løkka tirsdag 20/10 fra kl. 18.00! På grunn av smittevern så må vi i år fordele gruppene på 2 løpskvelder, så det blir kun løpskarusell for gruppene 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014 uten tidtaking denne kvelden! Det blir salg av vafler, saft og kaffe og garantert god stemning 😊 

Det vil bli premie til alle ved målgang og uttrekkspremier for alle klasser! 

Påmelding via følgende link:

https://www.deltager.no/lopskarusell_2020

Terrengløpet er lavterskel og for alle, så bli med oss å lage løpsfest på løkka! 

Velkommen til Nærsamling og Ungdomssamling til helgen!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 8. Okt 2020

Vi gleder oss til Nærsamling på lørdag og Ungdomssamling på søndag. Det er bra med påmeldinger og til tross for justeringer i programmet og litt vekslende værmelding, så håper vi at dette skal bli en morsom og inspirerende start på sesongen. Ta på dere godt med klær og eventuelt noe tørt å skifte til! Vi er så heldige at alle som er med på Nærsamlingen vil få utdelt et Maxim produkt hver. Påmelding til sesongstart!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 6. Okt 2020

Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til sesongstart! Vi har lagt til rette for at vi skal kunne gjennomføre trygge og gode treninger i forhold til smittevern. Det er full aktivitet fra start og det er gøy å se at så mange allerede har meldt seg på til sesongen! Vi gleder oss til fortsettelsen! Har dere spørsmål, så kontakt meg gjerne på langrenn@kjelsaas.no eller ta direkte kontakt med oppmann i den enkelte gruppe! Har dere ikke meldt dere på til sesongen, men ønsker å gjøre det, så bruk følgende link: Påmelding til sesongen 2020_2021

Velkommen!Vi minner om at siste frist for kjøp av Trimtex klubbtøy med levering før jul er søndag 18. oktober!!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 2. Okt 2020

Det nye klubbtøyet kommer med Bull, Ski & Kajakk logo, men bruk gjerne det tøyet du allerede har frem til du trenger nytt! Hva med nytt klubbtøy i julepresang? Eller kanskje det er noen som har bursdag i høst eller vinter? På grunn av smittevern situasjonen vil det i år ikke bli arrangert noen prøvekveld, men forhør dere gjerne med andre utøvere hvis dere er usikre på størrelser, eller bruk størrelsesguiden på Trimtex sin nettside.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/2020kjelsaas
Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: 2020kjelsaas
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
Ny Kjelsås nettbutikk hos Bull Ski & Kajakk

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 16. Sep 2020

Nå finner dere link til Kjelsås sin nettbutikk hos Bull Ski & Kajakk her på hjemmesiden! (Se kolonnen til høyre på forsiden av hjemmesiden) Du finner også link her: https://bull-ski-kajakk.no/Kjelsaas Nettbutikken gir deg gode tilbud på rulleski, ekstrautstyr og bekledning med Kjelsås logo. Vi vil også komme med gode kampanjetilbud med jevne mellomrom! Prisene er med klubbrabatt og leveringstiden er ca. 2 uker. Klærne hentes primært i butikk. Det er også mulig å handle i valgfri Bull butikk med Kjelsås rabatt! Dere trenger ikke kort, det er bare å si at dere er fra Kjelsås Langrenn! Bull har butikker både på Majorstua, Røa og i Sandvika. BSK gir medlemmer av Kjelsås Langrenn 10% på allerede nedsatte Bull priser (allerede nedsatt med 20% fra veil.) på ski, rulleski, skistøvler og staver. På resten av varesortimentet ink. løp gis det 20%. På sykler, el-artikler og padling gjelder egne priser. Vanlig klubbtøy bestilles fremdeles i nettbutikken til Trimtex.
   Ny sportsbutikk/-samarbeidspartner og sponsor for Kjelsås Langrenn

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 7. Sep 2020


 

De siste 3 årene har Kjelsås IL Langrenn hatt samarbeide med Milslukern Sport og benyttet dem som sportsbutikk og samarbeidspartner på skiutstyr. Styret i langrennsgruppa har vært ansvarlig for å gjennomføre sonderinger for å finne en partner for perioden 2020-2023. Arbeidet startet i god tid før sommeren, der vi har vurdert alternativer ut fra disse kriteriene: 

  • Verdi for klubben i form av rene sponsormidler

  • Kunnskap og tilgjengelighet av kompetanse om langrenn, spesielt på valg av ski, smøring, slip etc. 

  • Gode priser på utstyr til våre medlemmer 

  • Utstyrsavtaler til et utvalg av junior- og seniorløpere (ambassadører)

  • Markedsapparat for å håndtere en langrennsgruppe av Kjelsås sin størrelse, (en av Norges største) med mulighet til å være konkurransedyktige og dekke behovet til såvel yngre løpere som våre junior- og seniorløpere

Vi har gjennomført sonderingene i en kombinasjon av møter med potensielle partnere, innsikt og innspill fra personer i klubben med kjennskap til ski og skiservice og partnere i markedet, samt aktiv dialog og forhandling av avtale.

Til slutt var valget egentlig ganske enkelt. Bull Ski & Kajakk sto klart frem som den kandidaten som tilfredsstilte våre krav best. De var fremoverlente fra første gang vi tok kontakt og responderte raskt og positivt i dialogen. 

Dette tror jeg blir veldig bra for klubben og våre medlemmer. Det som stakk seg ut hos Bull Ski & Kajakk var at de fremviste stor interesse for å være en aktiv part i partnerskapet, ved deres etablerte markedsapparat for å samarbeide med en klubb som Kjelsås.  

Jeg føler meg trygg på valget av Bull Ski & Kajakk som samarbeidspartner. På vegne av Styret vil jeg takke alle som har vært involvert i prosessen frem til beslutning. Samtidig benytter jeg anledningen til å takke av Milslukern som mangeårig partner og ønske dem lykke til på sin sportslige reise videre. 


På vegne av Styret i Kjelsås Langrenn

Bjørn Myrvold

StyrelederTrener for den nye 2014 gruppa

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Sep 2020

Hei!

Vi gleder oss til å kunne ønske den nye 2014 gruppa velkommen, men de trenger hovedtrener og oppmann! Har du litt ekstra energi og vil ha denne hyggelige og morsomme jobben, så ta veldig gjerne kontakt på e-post: tove@kjelsaas.no eller send beskjeden videre til andre gode kandidater! 

Takk for hjelpen!


Sportslig hilsen

Tove Vidje

Administrativ leder
Kjelsås IL langrenn 

Mobil: 920 880 19

Et bilde som inneholder servise, tallerken
Beskrivelse som er generert med svært høy visshet
Husk påmelding til Informasjonsmøte for ny 2014 gruppe

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Sep 2020

Velkommen til trening med langrennsgruppa! Det vil bli arrangert et informasjonsmøte for den nye 2014 gruppa torsdag 24. september kl. 19.00. Pga smittevern situasjonen, ønsker vi en påmelding til dette møtet. Påmeldingen kan sendes til tove@kjelsaas.no Møtet vil være på varmestua på Langsetløkka og er også åpent for nye medlemmer i 2013 gruppa. Vi trenger også hovedtrener og oppmann for denne gruppa, så send gjerne en mail hvis det kan være aktuelt!

For påmelding til sesongen, send mail til: langrenn@kjelsaas.noPåmelding til ny langrennssesong

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 28. Aug 2020


Velkommen til langrennssesongen 2020/2021. Påmeldingen har nå åpnet og vi håper å se mange av dere på trening til høsten og at vi går en fin og snørik vinter i møte! For de av dere som har vært med før, så vil dere få en mail med informasjon og link til påmelding fra oppmann i gruppa! For dere som er nye, kan dere melde dere på via følgende link: Påmelding til langrennsesongen 2020/2021 Dere finner også et informasjonsskriv vedrørende dugnadspåmelding her: Informasjon vedrørende dugnader

De fleste begynner treningen etter høstferien! For mer informasjon om gruppene og treningstider, se fanen øverst på denne siden. For andre spørsmål kontakt gjerne tove@kjelsaas.no

Vi gleder oss til å se dere!Vellykket Multisportuke

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 19. Aug 2020

Med finvær hele uka og mange blide og treningsglade barn, ble det nok en vellykket Multisportuke. Til tross for Covid-19 restriksjoner, ble de fleste aktivitetene arrangert som planlagt, selv om noen små justeringer måtte til. Takk til alle dere som meldte dere på og takk til alle foreldre som hjalp til! Ikke minst vil vi takke alle juniorer som stilte velvillig opp både som treningsansvarlige, gruppeansvarlige og assistenter. Vi gleder oss allerede til neste år!Multisportuka 2020

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 6. Aug 2020

Nå nærmer Multisportuka seg med stormskritt og vi gleder oss veldig! Bra vær ser det ut til å bli også! Mye informasjon er sendt ut på mail til både deltakere og foreldre/juniorer med ansvar under selve uka. Forholdene er jo litt spesielle i år, så les informasjonen dere har fått nøye og spør om det er noe dere lurer på! Takk for at dere stiller opp og er med på å lage en kul og morsom uke for mange treningsglade barn og ungdom! Vi sees!Velkommen til sesongen 2020/2021!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Jun 2020

Under ser dere treningstider for 2007 -2014 gruppene! 2007 begynner treningen 2 ganger i uken rett etter sommerferien, mens de andre gruppene begynner etter høstferien. Treningssted kommer vi tilbake til, når fordelingen er på plass! Påmelding til sesongen kommer i begynnelsen av august og vi håper å se dere alle! Vi ønsker også velkommen til nye medlemmer!

  

ÅrskullMandagTirsdagOnsdagTorsdagSøndag
2014


       17.30 - 18.30
2013
      17.30 - 18.30


2012

        17.30 - 18.30

2011        17.30 - 18.302010
18.30 -19.30/20.00
18.30 -19.30/20.00
2009
18.30 -19.30/20.00
18.30 -19.30/20.00
2008  18.30 -19.30/20.00
 18.30 -19.30/20.00
Tur kl. 10.00 - 12.00
2007  18.30 -19.30/20.00
 18.30 -19.30/20.00
Tur kl. 10.00 - 12.00
Heder og ære

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 15. Mai 2020Mange utøvere har gjort en fantastisk innsats med gode resultater i sesongen 2019/2020. Vi har også trenere og frivillige som har gjort en stor innsats for klubben og det er vi veldig takknemlige for. Det er helt sikkert mange flere som fortjener heder og ære, men de vi ønsker å fremheve i år finner dere nedenfor. På grunn av situasjonen må vi foreløpig hedre dere her, men vi ønsker å gjøre stas på dere ved å ha en hederskveld etter sommerferien! Dette kommer vi nærmere tilbake til! Gratulerer til alle!


Skjold:

Jenter 11         Maia Kulle Andreassen

Gutter 11         Aksel Alvar Foss

Jenter 12        Selma Lillestøl

Gutter 12        Anton Foss

Jenter 13        Amalie Strømdahl Jørgensen

Gutter 13        Sondre Strande Omland

Jenter 14        Kamilla Aasebø

Gutter 14        Alfred Foss

Jenter 15/16   Aurora Wilkens Jernberg

Gutter 15/16   Birk Elias Moeng Jensen

 

Årets klubbmestere: 

Damer: Kristin Maltun Helland 

Herrer: Benjamin Gunnarsen og Edvard Sandvik. 

 

Kjelsåspokalen:

Kjelsåspokalen deles ut til beste løper 13-16 år basert på resultatene i KM (fristil, klassisk og sprint) og Klubbmesterskapet.

Årets pokal går til Kamilla Aasebø

 

Erik Olsens minnepokal:

Dette er en utøver som har vist seriøsitet, tålmodighet og allsidighet i treningsarbeidet i mange år og markert seg med mange sterke resultater. Hun samler folk på tvers av årskull og kjønn på treninger og samlinger, og stiller opp på arrangementer i regi av klubben på en utmerket måte. Vi tenker da spesielt på Multisportuka og som teknikk instruktør. Hun er en meget god representant for Kjelsås Langrenn. 

Prisen går til Nora Sanness


Årets trener:

I år tildeles denne prisen til Cecilie Wærp Hauge som er hovedtrener for 2006. Hun er en trener som ser alle utøverne uansett nivå, er god til å lytte og ta imot råd fra andre, samtidig som hun er tro mot Kjelsåsfilosofien. Hun har sammen med de andre trenerne i 2006 klart å holde på en stor gjeng lenge! Grunnen til dette er nok at det gode opplegget til gruppa har inspirert mange til å være med. 

 

Årets stipend: 

Sigrid Leseth Føyen (K 19-20) – gull NM sprint på Lygna

Kristin Maltun Helland (K18) – bronsje NM sprint på Lygna 

David Thorvik (M 19-20) – nr. 2 sammenlagt i NC

Alle får kr. 2500 hver

 

Årets Kjelsåsgubbe: Pål Jensen 

Årets Kjelsåsgubbe tar sine egne treningsturer og sprer treningsglede. Han deler sine erfaringer fra smøreboden og har vært med i smøreteamet for klubbens ungdomsløpere i Hovedlandsrennet. Men viktigste bidrag, i en sesong der kunstsnøen nesten har vært like sjelden som villsnøen, så har denne gubbens grytidlige facebook oppdateringer fra Linderudkollen skapt trygghet for at vi fortsatt skaper skiglede i nærmiljøet.

 

Årets Kjelsåskjerring: Marit Fenstad

Årets Kjelsåskjerring har lagt ned utallige timer som trener i langrennsgruppa i mange år. Hun var med på å starte opp treningene for 2006-gruppa i 2012 og har vært med som trener der i 8 år. Denne damen er alltid blid og i godt humør, samtidig som hun er bestemt og rettferdig. Hun er opptatt av miljøbygging og at alle skal føle seg velkommen på trening, og hun er veldig godt likt blant utøverne.
I tillegg til å være trener har hun i de siste årene vært aktiv i rennkomiteen. Her har hun hatt ansvar for premieinnkjøp og for gjennomføring av premieseremoniene på alle våre arrangement!

 

 Multisportuka 10.-14. august går som planlagt, men er fullbooket!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 12. Mai 2020

Multisportuka går av stabelen som planlagt, men er fulltegnet. For å overholde gjeldende smittevernsregler, har vi foreløpig satt et tak på 200 deltakere og den grensen er nådd :) Det er nå kun mulig å sette seg på venteliste ved å sende mail til multisportuka.kjelsaas@gmail.com så vil dere få beskjed dersom myndighetene letter på kravene før sommeren og likevel tillater flere deltakere på arrangementet. Systemleverandøren sin hjemmeside har vært og er fremdeles nede, men det vil dessverre ikke være flere plasser ledige når den åpner. 

Overnattingen utgår, men det blir andre spennende aktiviteter isteden. Det blir også endring i matserveringen i år, ved at alle tar med matpakke til hovedmåltidet, men vi serverer frukt, smoothie og annet til mellommåltidene! Mer informasjon og endelig program kommer!

Kjelsås IL Langrenn inviterer derfor til Multisportuka fra 10-14 august 2020 for aldersgruppen 2005-2011.

Vi trenger ekstra mange funksjonærer til gjennomføring av uka i år og dette vil da telle som en av dugnadene for Kjelsås langrenn sesongen 2020/2021. Påmelding for funksjonær med barn er her:

Link: https://www.deltager.no/multisportuka_2020_-_pamelding_funksjonaerer_10082020


Ordinær påmelding for alle medlemmer i Kjelsås IL finner dere her:

Link: https://www.deltager.no/multisportuka_2020_-_ordinaer_pamelding_10082020


Påmeldingen er bindende!


Vi håper å se dere på Multisportuka 2020 😊Siste frist for å bestille sommerkolleksjonen i nettbutikken!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 27. Apr 2020

Link til mer informasjon og nettbutikk med hele utvalget finner du her: Nettbutikk.pdfNettbutikken åpner til uken - Nå også med Kjelsås sykkeltøy

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 22. Apr 2020

Er du ute i skog og mark og trenger nytt treningstøy?

Nettbutikken åpner i begynnelsen av neste uke for salg av sommerkolleksjonen til Kjelsås langrenn! Nå også med nyheter som Kjelsås sykkeltrøye og shorts, i tillegg til en tynn og behagelig løpevest for de eldste. Nettbutikken vil være åpen frem til 10.mai (2 uker) for levering av løpe- og sykkeltøy før sommeren.

Mer informasjon og link til nettbutikken kommer!
Gladmelding - Multisportuka 10-14. august går som planlagt og påmeldingen er åpen for alle!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 31. Mar 2020

Multisportuka går av stabelen som planlagt, men med noen små justeringer i programmet og aktivitetene for å overholde gjeldende smittevernsregler. Overnattingen utgår, men det blir andre spennende aktiviteter isteden. Det blir også endring i matserveringen i år, ved at alle tar med matpakke til hovedmåltidet, men vi serverer frukt, smoothie og annet til mellommåltidene! Mer informasjon og endelig program kommer!

Kjelsås IL Langrenn inviterer derfor til Multisportuka fra 10-14 august 2020 for aldersgruppen 2005-2011.

Vi trenger ekstra mange funksjonærer til gjennomføring av uka i år og dette vil da telle som en av dugnadene for Kjelsås langrenn sesongen 2020/2021. Påmelding for funksjonær med barn er her:

Link: https://www.deltager.no/multisportuka_2020_-_pamelding_funksjonaerer_10082020


Ordinær påmelding for alle medlemmer i Kjelsås IL finner dere her:

Link: https://www.deltager.no/multisportuka_2020_-_ordinaer_pamelding_10082020


Påmeldingen er nå bindende!


Vi håper å se dere på Multisportuka 2020 😊Eirik Brandsdal takker for seg!

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 25. Mar 2020


Det er en tid for alt, Eirik Brandsdal takker for seg🌟


Det blir en ny hverdag når jeg ikke skal bruke alle mine krefter på å bli best på ski, sier han.

Landslaget hedrer han med følgende ord: 

Vi er stolt, ydmyk og takknemlig over å ha hatt deg med på laget de siste 10 årene. Du er en fantastisk lagkamerat som alltid ser og bryr seg om de rundt deg.

Brandsdal med kan skimte med 9 World Cup seiere, 24 World Cup pallplasser, 4 pallplasser i sprintcupen og 4 NM gull gjennom karrieren! For en mann! 🥇

Vi i Kjelsås langrenn henger oss på landslaget sin hyllest og ønsker deg masse lykke til videre med avslutning av studiene i industriell økonomi! Vi håper å se deg i løypene på Linderudkollen! Fartsfylt Veidekkesprint i vinterlige forhold

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Mar 2020

Med et par kuldegrader og “nysnø” fra snøkanonene lå forholdene godt til rette og på tross av lite snø utenfor løypa var det topp forhold i skiløypene på Skullerud. Totalt ble 230 sprint-heat gjennomført og alle de over 650 deltakerne fikk gå to eller tre heat hver.


For 15-16 åringene var Veidekkesprinten 6. renn i SNØ-cup, en felles serie for løpere fra Oslo og Viken. Nivået er høyt og det blir mange jevne heat og spennende tvekamper.


Vi arrangerte også kretsmesterskap for juniorer, Eline Holter Henriksen (Bækkelaget) og Axel Henrik Larsen (Kjelsås) ble kretsmestre i sprint!

Det er hektisk å arrangere sprint, noe spesielt startere og tidtakere får føle på. Med over 80 frivillige på arrangementet så gikk gjennomføringen allikevel veldig bra.


Litt isete i noen av svingene, men løypemannskaper med rake klarte å sikre feste for skiene allikevel.


Mildværet i vinter gjorde at vi måtte flytte arrangementet til Skullerud og det fungerte veldig bra, en stor takk til vår samarbeidsklubb Rustad som viste stor fleksibilitet for at vi skulle få gjennomført rennet.

Flere bilder fra rennet finnes i Google album.Kretsmestre i sprint

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 29. Feb 2020


Først ut i Veidekkesprinten er juniorene. Med "nysnø" fra kanonene er det topp forhold på Skullerud. Her er årets kretsmestre i sprint. Vi gratulerer Axel Henrik Larsen (Kjelsås) og Eline Holter Henriksen (Bækkelaget)!
Teknikkurs

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 1. Jan 2020

Juniorene i Kjelsås har hatt stor suksess med sine teknikkurs i langrenn for bedrifter og foreldre i klubben i mange år. Nå blir det en ny mulighet for å kunne lære mer skiteknikk og dermed også forbedre teknikken for større skiglede.  Alle kan benytte seg av tilbudet, også de som ikke er medlemmer av klubben. Del derfor denne invitasjonen med kolleger, venner og kjente – gjerne via sosiale medier. Kursene holdes av aktive utøvere på høyt nivå, er rimeligere enn kommersielle aktører og inntektene går til å fremme skiaktivitet for barn og unge. Alle kurs går i Linderudkollen skianlegg, og det er maks 12 deltakere med to instruktører på hvert kurs. Pris kr 750 for to kvelder.


Kurs 1 – Klassisk, mandag 13/1 og 20/1 kl 19:15-20:45 (påmelding)

Passer for alle som har litt erfaring på ski men som ønsker å forbedre teknikken for større skiglede. Fokus på diagonalgang og staketeknikk.


 Kurs 2 – Skøyting, onsdag 15/1 og 22/1 kl 19:15-20:45  (påmelding)

Passer for både mindre øvede og viderekommende som ønsker veiledning for å kunne nå et høyere nivå. Fokus på de forskjellige stilartene enkeltdans, dobbeldans og padling.

 

Tips til de som ønsker å få mest mulig ut av kursene i skøyting:  Det kan være lurt å ha litt høye staver (ca 20 cm kortere enn kroppslengde) og stødige skisko.