Medlemshåndtering

Klubben benytter KlubbAdmin, som er et elektronisk medlemssystem. Vi sender elektroniske betalingskrav til medlemmene, noe som gir enklere oversikt over utsendelser og rimeligere innkreving av kontingenter.

KlubbAdmin er gratis å bruke for klubben og klubbens medlemmer inn til et visst punkt. Fakturering koster. KlubbAdmin er integrert med idrettens øvrige systemer. Via Min idrett kan medlemmene selv utføre innmelding/utmelding på en enkel måte.


Spond, Facebook osv

Mange lag/årganger i Kjelsås idrettslag benytter Spond, Facebook og/eller andre kanaler for den daglige kommunikasjonen med aktive og foresatte. Spond er et godt verktøy for aktive, foresatte, trenere og de har et verv i klubben som lagleder, oppmann eller foreldretrener.

Som foresatt kan du bli invitert i en gruppe i f. eks Spond. Barn som har egen mobil må gjerne opprette egen bruker for selv kunne lese viktige meldinger, og melde ifra om man kommer på trening eller ikke.

Å være med i en av Spondgruppe eller lignede er ikke det samme som å være medlem i klubben. Du må forsikre deg om at du er medlem i idrettslaget for å delta i aktivitet. 

Er du usikker om du er medlem ta kontakt med administrasjonen på epost kontoret@kjelsaas.no eller på telefon 9191 1913. Du kan også finne ut av det ved å logge deg på MinIdrett.