Aktivitet for barn og ungdom


Allidrett (4 til 6 år)
Målet er å få barna glad i idrett og fysisk aktivitet. Tilbudet er et meget populært opplegg med allsidig bevegelsestrening for barn mellom 4 og 6 år. Det er ca 320 plasser.

Idrettskolen for førsteklassinger (6-åringer)
Idrettsskolen er en introduksjon til idrett, samhold og sunne aktiviteter.  Den vil inneholde varierte aktiviteter, som skal motivere barna og gi positive opplevelser.

De vil få oppleve flere idretter og selv finne ut av hva som er gøy og spennende. Idrettsskolen har gode instruktører og en størrelse på gruppene som gjør at alle blir sett. Idrettskolen har oppstart på høsten og avslutning på våren, det er fem uker i hver aktivitet, orientering, basket, håndball, alpint, langrenn og fotball. Totalt er det 110 på idrettskolen.

Alpin ( 1 tom 10 klasse)
Kjelsås alpin er i sterk vekst. Det satses i alle alderstrinn, med variert trening med barmark, teknikk og selvfølgelig i bakken. Oslo Alpinfestival arrangeres av med 400 deltagere. Klubben har løpere fra 6 til 16 år. 

Basket (fra 8 år og oppover)
Kjelsås basket gjør det svært godt i flere aldersgrupper. Men felles for alle legges det vekt på at basket skal være gøy.

Fotball (fra 5 år og oppover)
Kjelsås fotball har spillere fra 5 år til Old Boys. A-laget ligger i  andredivisjon. Gruppen har flere kunstgressbaner og hovedbanen på Grefsen stadion har undervarme og helårs drift. 

Håndball (fra 7 år og oppover)
Kjelsås håndball er stor Oslos største håndball gruppe med i overkant av 50 lag påmeldt i serien. De representerer alle alderstrinn. Kjelsås håndball har hatt store navn som Kristian Kjelling hos seg i 10 år.

Langrenn (fra 6 år og oppover)
Kjelsås langrenn en stor gruppene i Kjelsås IL det er plass til alle. Det er en svært aktiv gruppe som også har fostret mange store internasjonale navn gjennom årene, nå sprinteren Eirik Brandsdal. I langrennsgruppa er det rom for bredde og satsning,

Paraidrett (fra 6 år og oppover)
Paraidrettsgruppen er en liten jovial gruppe i Kjelsås IL med ca. 25 medlemmer. Flere har fysiske utfordringer i tillegg til psykisk utviklingshemming.

Alle som trener barn og ungdom må gjennomføre trenerattesten. Alle som trener barn og ungdom må gjennomføre trenerattesten. Trenerattesten er en elektronisk løsning, klikk her for å lese mer eller ta testen.