Retningslinjene for våre egne og besøkende lag til Kjelsås og Grefsenhallen

Postet av Kjelsås IL - Håndball den 10. Sep 2021

  • Spillerne må komme ferdig skiftet, samt dusje hjemme etter kampen. De vil selvfølgelig få tilgang til toalett, men lagene har ikke tilgang til garderobe.

 

  • Lagene kan varme opp i gangene før hallen blir ledig. 1 meters avstand må/bør overholdes. 


  • Neste kamps lag kan ikke entre hallfalten før alle spillerne på lagene til kampen før har forlatt hallflaten. Det er heller ikke tillatt for neste kamp sine lag å benytte pausen til å varme opp på banen.

 

  • Etter kampen må laget gå ut av banen snarest mulig slik at det kan bli klargjort før neste kamp. All prat i laget etter kampen SKAL foregå utenfor hallflaten. (En trener må signere elektronisk før man forlater banen)
     Dersom ditt lag somler med å gå ut, går det utover neste lag som skal inn. Ta hensyn til hverandre.

 

  • Alle tilskuere (som ikke står oppført i kamprapporten) må registrerer seg rett før de går inn i hallen, I tilfelle smittesporing blir påkrevd i ettertid. 

 

  • Alle spillere og ledere på lag fra 12 år og nedover som ikke bruker min håndball appen til å legge inn laget elektronisk, må gjøre det samme. Det vil stå plakater ved inngangen til hallen med informasjon om hvordan dette skal gjøres:  • Påbud om bruk av munnbind for alle over 12 år der det ikke er mulig å holde én meters avstand. Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke hvis man sitter på fast, tilvist plass, men vi anbefaler likevel sterkt at munnbind benyttes i håndballhaller til enhver tid.


  • Vi fordeler ikke antall sitteplasser mellom lagene, og tar heller ingen påmelding, da dette vil være umulig å følge opp for hallvaktene. Så det er førstemann til mølla. Men ta spesielt hensyn til kamper i Grefsenhallen som har liten tilskuerkapasitet- Etter endt kamp ønsker vi at alle tilskuere forlater tribunen raskt så vi får plass til nye tilskuere til neste kamp.

 
Takk for at du hjelper oss slik at vi kan holde et arrangement innenfor gjeldende regler for smittevern!


Hilsen 

Kjelsås IL Håndball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.