Linderudkollen

Kjelsås IL langrenn sin hovedarena. Her prøver vi å tilrettelegge for gode forhold hele sesongen. 

Snøproduksjon og preparering
Kjelsås Langrenn har i motsetning til de fleste andre skiarenaer i Oslo selv kjøpt inn snøkanoner til Linderudkollen skiarena. Vi står også ansvarlig for snøproduksjonen som gjøres på dugnad. Vi har kun noen få døgn i løpet av sesongen hvor vi har mulighet og lov til å produsere snø for å sikre best mulig forhold. Utstyret vi har krever minus 4 eller kaldere for å kunne produsere. Så snart det er stabil kulde blir det produsert snø. Bymiljøetaten er kun ansvarlig for å preparerer løypene våre.

Treningstider og bruk
Kjelsås Langrenn administrer og tildeler alle treningstider i Linderudkollen skianlegg. I tillegg til Kjelsås IL sin langrennsgruppe er det flere idrettslag som driver ideelt som har fått treningstid i anlegget.

Anlegget har kapasitetsutfordringer, det er laget og driftes for at klubber og lag (ideelle organisasjoner) skal kunne trene der under så gode og sikre forhold som mulig. Det er mye aktivitet på Linderudkollen skiarena og stort sett fullt i anlegget hver ettermiddag og kveld, samt i helgene gjennom hele vinteren.

Det dessverre ikke anledning for kommersielle aktører til å holde kurs/treninger der. 

Vanlige turgåere/mosjonister er velkommen til å bruke anlegget.

Spørsmål
Har du spørsmål angående lån av arenaen, kontakt gjerne Kjelsås langrenn på mail tove@kjelsaas.no

Sommerhalvåret
I sommerhalvåret benyttes anlegget til sykling, barmarkstrening, barnevogntrilling, løping, turgåing, bading i Kapteinsputten og O-løp rundt anlegget.

Link til Linderrukollens hjemmeside og booking 

Reise til Linderudkollen

Kollektivt: Ta buss 56 mot Solemskogen. Gå av på Linderudkollen. Rutetider finner du på Ruter.

Bil: Følg Solemskogveien mot Linderudkollen idrettsanlegg. Parkeringsmuligheter på parkeringsplassen ved Linderudkollen.

Løypekart


Snøkanoner


Webkamera Klikk for større bilde