Grefsenhallen

REGISTERING

AV DELTAGERE OG PUBLIKUM UNDER ARRANGEMENT

For myndighetene er det viktig å kunne komme i kontakt med personer ved et eventuelt smitteutbrudd. Kjelsås IL er derfor, ved forespørsel, pålagt å gi kommunelege og helsemyndigheter lister over deltagere inkl. tilskuere ved våre arrangement.

Register deg her, når du går inn.

MAKS ANTALL TILSKUERE 31. 
Alle sitte og ståplasser er merket med tape der  tilskuere skal sitte eller stå på for å holde pålagt avstand på 1 meter. Kun en per merking, gjelder også familie. Ta hensyn hold avstand!


Et flott anlegg som ble åpnet i 2015. I hallen er det flere idretter som er aktive,  gym, innebandy, futsal og håndball.

Grefsenhallen er kommunal og eies av UBF.  Utdanningsetaten leier på dagtid mandag til fredag. Bymiljøetaten leier kveld og helg. Kjelsås IL har driftsavtale med Bymiljøetaten.

Vi oppfordrer alle til å gå eller sykle til trening og kamp. Kjører du bil oppfordrer vi til samkjøring. Det er begrenset med parkering i område.

Idrettens tider i hallen.

 • Mandag - Torsdag kl. 16:00-22:30
 • Fredag kl. 16:00-22:00
 • Lørdag kl. 10:00-18:00
 • Søndag kl. 10:00-20:00

Hallen stenges 15 min etter siste treningstime. Hallen kan stenges tidligere dersom det ikke er satt opp aktivitet. 

Lag som trener i hallen skal selv rydde inn utstyr som benyttes under trening/kamp.

Sesongen varer fra 15. august til 31. mai. Hallen er åpen for trening i høst- og vinterferie. Hallen holdes stengt på bevegelige helligdager, samt i skolen jul-, påske- og sommerferie.

Møterom i hallen

Møterommet bookes online. Rommet er kun tilgjengelig når det er trening eller arrangement i hallen og kan kun bookes av medlemmer i idrettslaget.  Klikk her får å booke tid.

Aktiviteter idag

Se alle

Retningslinjer ved trening i Grefsenhallen – HØST 2021

 1. Syke personer, selv ved milde forkjølelsessymptomer, og personer som er i karantene eller isolasjon kan ikke delta.
 2. Trening må avsluttes senest 5 min før treningstiden er over. Forlater da hallen via inngangen nede. Laget som ankommer, ankommer ved inngangen oppe ved tribunen, går ned når laget før dere er ferdig å trene og kommet seg ut.
 3. Grupper skal bestå av maksimalt 30 personer. Trenere kommer i tillegg til de 30.
 4. Det er likevel tillatt at to grupper på 30 stk. benytter én hallflate, så lenge hallflaten deles med skillevegg eller kjegler etc. 
 5. Oppvarming kan gjerne gjennomføres i gangen i Grefsenhallen eller på tribunen. 
 6. Husk en meter mellom deltakerne både før og etter trening og i pauser/opphold i treningen.
 7. Det anbefales at kun utøvere, trenere og ledere slippes inn i hallen under trening. 
 8. Alle lagene skal ha med egen sprit til desinfisering før og etter trening

Retningslinjene for våre egne og besøkende lag til Kjelsås og Grefsenhallen

 • Spillerne må komme ferdig skiftet, samt dusje hjemme etter kampen. De vil selvfølgelig få tilgang til toalett, men klubben er ikke bemannet for vask av garderober mellom alle kampene, så lagene har ikke tilgang til garderober. 
 • Lagene kan velge selv om de vil varme opp utendørs eller bruke gangene før hallen blir ledig. 1 meters avstand må overholdes. Det anbefales å varme opp ute så lenge været tillater det.
 • Neste kamps lag kan ikke entre hallfalten før alle spillerne på lagene til kampen før har forlatt hallflaten. Det er heller ikke tillatt for neste kamp sine lag å benytte pausen til å varme opp på banen. 
 • Under kampen må trenere og støtteapparat hjelpe til med å sørge for at spillerne sitter med minst 1 meters avstand. Det blir tydelig merket hvor spillerne kan sitte. Hjemmelaget skal spille på banehalvdelen til venstre for sekretariatet (når de ser ut på banen), og det skal ikke byttes side etter pausen på regionskamper til og med 16 år. 
 • Etter kampen må laget gå ut av banen snarest mulig slik at det kan bli klargjort før neste kamp. All prat i laget etter kampen SKAL foregå utenfor hallflaten. (En trener må signere elektronisk før man forlater banen)
   Dersom ditt lag somler med å gå ut, går det utover neste lag som skal inn. Ta hensyn til hverandre.
 • Alle tilskuere (som ikke står oppført i kamprapporten) må registrerer seg rett før de går inn i hallen, I tilfelle smittesporing blir påkrevd i ettertid. 
 • Alle spillere og ledere på lag fra 12 år og nedover som ikke bruker min håndball appen til å legge inn laget elektronisk, må gjøre det samme. Det vil stå plakater ved inngangen til hallen med informasjon om hvordan dette skal gjøres:


 • Publikum følges til sin plass og skal sitte der under hele arrangementet,. Kan gjøres i flokk, med en meter avstand.  Foreldre med småbarn som sitter på fanget, kan sitte på samme plass (telles som to). Ellers publikum sitte på merkede plasser selv om de er i familie.
 • Vi fordeler ikke antall sitteplasser mellom lagene, og tar heller ingen påmelding, da dette vil være umulig å følge opp for hallvaktene. Så det er førstemann til mølla. Men ta spesielt hensyn til kamper i Grefsenhallen som har liten tilskuerkapasitet- Etter endt kamp ønsker vi at alle tilskuere forlater tribunen raskt så vi får plass til nye tilskuere til neste kamp

 

Takk for at du hjelper oss slik at vi kan holde et arrangement innenfor gjeldende regler for smittevern!


Hilsen 

Kjelsås IL Håndball

Oppsatte kamper håndball.

(Innebandy, futsal, kurs og andre arrangementer vises ikke her)

Banedagbok


Laster data vennligst vent...
Levert av IdrettenOnline