Gratis sommeridrettsskole 2020

Kjelsås idrettslag inviterer til gratis sommeridrettsskole i uke 32. 

Foto:. Trygve Indrelid

Dette er et tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. Vi åpner i første omgang for 100 påmeldte, men håper å kunne øke til 150. Idrettsgrenene i idrettslaget samarbeider, og vil ha varierte aktiviteter gjennom uken i håndball-, fotball-, alpint-, langrenn- og basket. Ikke én dag blir lik, alle kommer innom de forskjellige aktivitetene.

Tilbudet er for barn født i 2008 til 2013 (7 – 12 år). Deltagerne vil bli delt inn i 5 grupper etter alder.

Påmelding
Det er et depositum på kr 500,- for påmelding. Dette refunderes ved oppmøte eller ved sykdom. Er det utfordrende å betale depositum, så ta kontakt med oss - da finner vi en løsning på det. Vi har et forbehold om minimum 50 deltagere for å arrangere. Depositumet vil også bli tilbakebetalt om sommeridrettsskolen ikke gjennomføres. Link til påmelding - https://www.deltager.no/kjelsas_sommeridrettsskole_2020

Utstyr og mat
Alle deltagere får t-skjorte. Det serveres frukt hver dag. Deltagerne må ha med egen matpakke og drikke,  tøy til å være aktiv i og etter vær da de fleste aktiviteter er utendørs.

Åpningstider
Arenaene vil være åpne fra klokken 10:00 til 15:00 hver dag.

Smittevern
Vi forholder oss til gjeldende regler for smittevern. Vi kommer tilbake med oppdaterte retningslinjer for smittevern når det nærmer seg sommeridrettsskole. Det vil bli ført oppmøtelister som oppbevares i 10 dager etter sommeridrettsskolen er avsluttet. Dette er et pålegg knyttet til eventuell smittesporing.

Ved spørsmål kontakt Anders Pettersen på 92884842/anderspettersen@msn.com

Levert av IdrettenOnline