Parkering ved Grefsen stadion

Postet av Kjelsås Idrettslag den 28. Feb 2024

Det er vanskelige parkeringsforhold her på Kjelsås. I Neptunveien langs Grefsen stadion er det nå færre parkeringsplasser enn tidligere etter at parkering er flyttet til motsatt side av veien. Om vinteren er det ekstra vanskelig med all snøen også.

  • For de som må kjøre bil til trening oppfordrer vi å komme tidlig slik at det er nok til til å finne lovlig parkering.
  • Ikke parker slik at en stenger utkjørsler til våre naboer.
  • Vi har stengt portene til anlegget av sikkerhetsmessige hensyn til barna og voksne som har aktivitet på stadionområdet.
  • Vi oppfordrer alle til å gå eller sykle til trening og kamp. Må du kjøre bil oppfordrer vi til samkjøring.  

Norgescupen på Nes 2024 - gull og sølv og gull igjen

Postet av Kjelsås Idrettslag den 4. Feb 2024

Lørdag - DOBBELT KJELSÅS I NORGESCUP!! 

Nora Sanness stod øverst på resultatlista sammen med Sofie Nordsveen Hustad som nr.2. På 10. plass kom Guro Jordheim. Sammen  leverte Kjelsås-jentene en fantastisk dobbel ++ på 10 km fri.

På herresiden kapret David Thorvik en fin 6. plass. Håvard Moseby finner vi på 9. plass. 

Søndag - KJELSÅS TIL TOPPS IGJEN!! 

For andre dag på rad gikk en Kjelsås-løper til topps i Norgescupen på Nes. Nå var det David Thorvik som gikk så styggfort at han vant 20 km klassisk foran Petter  "comeback" Northug på 2.plass! Håvard Moseby er lenge med i kampen om en pallplass, men ender til slutt som nr.14. I kvinneklassen gjør Sofie Nordsveen Hustad et nytt kanonløp og ender rett utenfor pallen med sin 4.plass. Nora Sanness gjør enda et sterkt renn og blir nr.8. Gratulerer til alle Kjelsås-løpere med super innsats - nå er det bare å se fram mot NM på Beitostølen senere denne måneden.

Se alle helgens flotte prestasjoner her

Artikkel på NAB.no

Foto: Norges Skiforbund NTB /Kjelsås IL


Årlige møter 2024.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 22. Jan 2024

Alle våre idrettsgrupper har årlige møter for medlemmer. Årlige møter holdes før årsmøte i idrettslaget. Vi er en medlemsorganisasjon og oppfordrer alle medlemmer til å delta og engasjere seg. Møt opp på årlig møte og årsmøte.

Alle idrettene skal ha avhold årlig møte innen 1. mars slik at det er nok tid i å forberede til årsmøte  

Allidrett
Årlige møte avholdes 8. februar kl. 19.00 i klubbhuset på Grefsen stadion. Informasjon legges ut på https://allidrett.kjelsaas.no/  

Alpin 
Årlige møte avholdes 26. februar kl. 19.30 i klubbhuset på Grefsen stadion. Informasjon legges ut på https://alpint.kjelsaas.no/

Basket
Årlige møte avholdes 28. februar kl. 19.00 – 20.00 i festsalen på Engebråten skole. Informasjon legges ut på https://basketball.kjelsaas.no/

Fotball
Årlige møte avholdes 14. februar kl. 19.00 i klubbhuset på Grefsen stadion. Informasjon legges ut på https://fotball.kjelsaas.no/

Håndball 
Årlige møte avholdes 14. februar kl. 18.00 på Teams. Informasjon og lenke til møte legges ut på https://handball.kjelsaas.no/

Langrenn
Årlige møte avholdes 7. februar kl. 18.00 i varmestua på Langsetløkka. Informasjon legges ut på https://langrenn.kjelsaas.no/

Para-idrett 
 Annonserte årlig møte i desember.

Årsmøte avholdes i klubbhuset på Grefsen stadion 21. mars kl. 18.00.
Kjelsåsrennet på Linderudkollen

Postet av Kjelsås Idrettslag den 11. Jan 2024

Førstkommende lørdag 13. januar arrangerer vi Kjelsåsrennet på Linderudkollen. Med over 800 deltakere, blir det mange folk og stor skifest på arenaen den dagen. 

Det vil være mye trafikk og fullt på parkeringsplassen store deler av dagen. God jul og godt nytt år.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 21. Des 2023


Når vi ser tilbake på 2023, kan vi oppsummere et år med masse energi, flott aktivitet i klubben vår og mange flotte resultater av Kjelsås-utøvere. Vi er stolte over å kunne være en breddeklubb som også fostrer utøvere som får mulighet til delta på høyt nivå.

Året som har gått har gitt øyeblikk vi har lov til å være stolte av og nevner noen høydepunktene som viser bredden i Kjelsås IL; vi har alpinister som har hevdet seg i verdenscupen på senior- og juniornivå med bronsemedaljer VM, basket tok NM-gull jenter 16-NM, fotball menn senior kom til semifinalen i Norgesmesterskapet, i håndballen rykket damelaget opp i 1. divisjon for sesongen 23/24, i langrenn gikk både jentene og guttene inn til gull i NM stafetten. I tillegg har det vært en hel rekke av gode resultater i ungdomsidretten både i individuelt og lagidretter.

Vi ser at vi nå i 2023 får stadig flere medlemmer etter at medlemsveksten flatet ut i årene under koronapandemien. Det er gledelig! Hver eneste dag står en ny lovende Kjelsås-utøver opp og får skyss fra mamma og pappa til idretten. Alle kan ikke bli best, men den viktigste jobben vi gjør som frivillige er å skape idrettsglede sammen med fellesskap, vennskap, mestring og personlig utvikling.

Vi retter en stor takk til alle foreldre som stiller opp frivillig som trenere, hjelpetrenere, lagledere, oppmenn, kasserere, sjåfører og i sosialgrupper som sørger for at vi kan gjennomføre all aktivitet! Uten dere hadde det ikke gått. Tusen takk for at dere rekker opp hånden når dere blir spurt og ser egenverdien av å engasjere dere i Kjelsås IL! Alt dette for at barn og unge skal få innholdsrike og gode opplevelser.

Vi ønsker og håper at 2024 blir et godt år og at enda flere barn og unge får delta i idrettsaktiviteter, ha en god sosial arena og nå sine mål i 2024! Det er vårt nyttårsønske.

Så håper vi at dere alle får senket skuldrene i julen og at alle våre store og små utøvere får noen fine dager.

God Jul og Godt Nyttår fra oss i Kjelsås IL!

På vegne av styret og administrasjonen

Takk for i år, lykke til med vintersesongen og videre aktiviteter i 2024!


Beste hilsen

Erik Kreyberg Normann  
Leder, Hovedstyret
1 Kommentar