Trude Dybendahl med ny bok: Medaljens Innside

Postet av Tove Øier Vidje den 8. Des 2021

Mange husker da Trude ble Verdensmester, og kom hjem med gullet til Kjelsås - klubben i hennes hjerte. I 13 år har hun ønsket å dele det du nå finner i boken "Medaljens Innside". Blir det en av årets julegaver? 

Anmeldelse av Knut Skeie Solberg, tidligere NRK og TV2. Podcastvert "Våre Vinnere”:

"En helt unik sportsbiografi som ikke ligner noen annen. En bok som handler om så mye mer enn idretten, utøveren og store prestasjoner. Den handler også om livet, og har svært tankevekkende og kraftfulle innfallsvinkler til hvordan man kan få det bedre som menneske. Det kanskje mest fasinerende er at forfatteren har så konkrete svar og underbyggende eksempler på de mest gigantiske spørsmålene livet har å by på! 

Da Trude bestemte seg for å bli verdensmester, kom hun inn i en høyere bevissthetstilstand, også kalt flow. I boken deler hun raust fra magiske og sterke opplevelser som hjalp henne til seire, og opp av nedturer i både toppidretten og hverdagslivet. Alt for å synliggjøre hvordan de indre evnene er i spill i oss eller ikke - og hvordan hun jobbet for å ta sin egen kraft skikkelig tilbake. Alle har mulighet til å bruke de samme indre evnene som vinnere gjør, sier hun.

Boken passer for den som er glad i idrett, nysgjerrig på livet og egne muligheter til å påvirke det uansett hvilken livsfase og rolle man er i: innen idretten, på jobben, som forelder og partner. 

Få en signert utgave og støtt langrennsgruppa: kjøp boken på www.TrudeDybendahl.no

Kr 50,- av hver solgte bok via Trudes hjemmeside gir hun til langrennsgruppa. 

Merk kjøpet med “KJELSÅS” i adressefeltet.

Lanseringspris kr. 345,-. 

Også til salgs i bokhandlere.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.