Postet av Kjelsås IL - Håndball den 20. Feb 2024

Kjelsås herrer fortsetter å vinne kamper i 2.divisjon.

Etter 16 spilte kamper står Kjelsås med 13 seiere, 1 uavgjort og 2 tap.

Hjemme mot Øyestad ble en ny og viktig seier for Kjelsås.

En solid 1.omgang med godt keeper og forsvarspill gjorde at lagene gikk til pause med 18-11 til hjemmelaget. I 2.omgang ble det noe mer spennende enn ønsket. Selv fra 27-18 til 31-28 hadde Kjelsås grei kontroll og vant til slutt 34-28.

Dette gjør at Kjelsås ligger på en 2.plass et poeng bak Kragerø. Kragerø har en kamp mer spilt så Kjelsås kan gå forbi med seier i neste kamp.

Det er fryktelig jevnt i toppen av. Kun 1.plassen rykker opp til 1.divisjon. HK-Sande, Kragerø og Kjelsås kjemper hardt om denne plassen.

Maskoten Kjell fikk sin første skåring i 2.divisjon.

Lars Oskar Kaaterud sin drakt ble revet i stykker av Øyestad-forsvaret. Den nærmeste XXL drakten hadde maskoten Kjell på seg. Kaaterud fikk låne Kjell sin drakt og leverte flere skåringer.

Kjelsås damer kjemper videre i 1.div

Lørdagens kamp mot Sarpsborg starter bra i Kjelsåshallen, og hjemmelaget leder 14-11 til pause. I andre omgang sliter Kjelsås damene med å sette ballen i mål, samtidig som Sarpsborg lykkes med sette frimerke på Lotte. Godt forsvarsspill og enda bedre keeperspill fra Cecilie gjør at uavgjort føles som et tap.

BB: @cecilietogba med 13 redninger 🌟

På torsdag reiser damelaget til Hamar for å møte @storhamarhandballdamer 💙 Kampen spilles kl. 19:00 og kan ses på TV 2 Play!