God jul og godt nytt år.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 21. Des 2023


Når vi ser tilbake på 2023, kan vi oppsummere et år med masse energi, flott aktivitet i klubben vår og mange flotte resultater av Kjelsås-utøvere. Vi er stolte over å kunne være en breddeklubb som også fostrer utøvere som får mulighet til delta på høyt nivå.

Året som har gått har gitt øyeblikk vi har lov til å være stolte av og nevner noen høydepunktene som viser bredden i Kjelsås IL; vi har alpinister som har hevdet seg i verdenscupen på senior- og juniornivå med bronsemedaljer VM, basket tok NM-gull jenter 16-NM, fotball menn senior kom til semifinalen i Norgesmesterskapet, i håndballen rykket damelaget opp i 1. divisjon for sesongen 23/24, i langrenn gikk både jentene og guttene inn til gull i NM stafetten. I tillegg har det vært en hel rekke av gode resultater i ungdomsidretten både i individuelt og lagidretter.

Vi ser at vi nå i 2023 får stadig flere medlemmer etter at medlemsveksten flatet ut i årene under koronapandemien. Det er gledelig! Hver eneste dag står en ny lovende Kjelsås-utøver opp og får skyss fra mamma og pappa til idretten. Alle kan ikke bli best, men den viktigste jobben vi gjør som frivillige er å skape idrettsglede sammen med fellesskap, vennskap, mestring og personlig utvikling.

Vi retter en stor takk til alle foreldre som stiller opp frivillig som trenere, hjelpetrenere, lagledere, oppmenn, kasserere, sjåfører og i sosialgrupper som sørger for at vi kan gjennomføre all aktivitet! Uten dere hadde det ikke gått. Tusen takk for at dere rekker opp hånden når dere blir spurt og ser egenverdien av å engasjere dere i Kjelsås IL! Alt dette for at barn og unge skal få innholdsrike og gode opplevelser.

Vi ønsker og håper at 2024 blir et godt år og at enda flere barn og unge får delta i idrettsaktiviteter, ha en god sosial arena og nå sine mål i 2024! Det er vårt nyttårsønske.

Så håper vi at dere alle får senket skuldrene i julen og at alle våre store og små utøvere får noen fine dager.

God Jul og Godt Nyttår fra oss i Kjelsås IL!

På vegne av styret og administrasjonen

Takk for i år, lykke til med vintersesongen og videre aktiviteter i 2024!


Beste hilsen

Erik Kreyberg Normann  
Leder, Hovedstyret1 Kommentar

Kommentarer

  • Tom Johansen

    God jul og et riktig godt nytt år til hele KIL

    21 desember 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.