Ammerud Open

Postet av Kjelsås IL - Basketball den 8. Mar 2020

Ammerud Open 2020, 8-10 mai, og går av stabelen for 48 gang på rad, den er den største turneringen i landet av sitt slag.  Turneringen er for alle yngre lag født i 06 eller senere.  I jente klassen 06 er vi åpne for å gi et par dispansasjoner for jenter født i 05 om det hjelper klubben å klare å stille jente lag.

 

  • Vi har så langt hele 78 påmeldte lag, samt at vi vurderer å legge til 3-5 lag til selv også. 
  • Vi kjører et inklubasket prosjekt og et jente prosjekt, og har nå flere easybasket lag, ikke bare gutter,
  • Vi håper at mange easybasket lag kommer også i år,  og at jente lagene får mange lag å spille mot.

 

Flere av klassene begynner å fylles opp, og vi har fått indikasjon om påmelding fra flere klubber, - det er allerede rekord påmeldte lag på flere tiår, - noe som er svært gledelig.  

 Det er mange klubber i årets utgave så langt, og flere av klubbene - med flere lag også.  Våre BLNO spillere vil være å treffe i hallene i løpet av helgen.

 

I år er det også med et svensk jente lag i klassen U14, alle jente klassene har nok lag til spill i egen klasse, men selvfølgelig håper vi på at klubbene lar jentelagene få være med å spille.  Morro å se at det gror på jente siden også.

 Det vil bli underholdning og konkurranser på lørdagskveld, finaler på stor bane slik som BLNO kampene, og BLNO dommer(e) i finalene.


 

Så langt er det påmeldt 78

                   jenter      gutter   

U8-10          3 (4)          10

 U11             6                8 (9)

 U12             4                5 (6)

 U13             4               20

 U14             4               14

 

Vi håper å se så mange klubber som mulig representert, og håper at vi får både gode og etablerte lag som vil avrunde årets sesong her på Ammerud, samt nyetablerte lag som ikke har deltatt i serie spill og som ønsker å få prøvd seg i forkant av sommeren for spill i serie neste år.

Og vi håper veldig at det kommer mange lag fra region Vest, slik at det blir riktig så gøy å få møte lag fra andre deler av landet.

  

Besøk vår egen Ammerud Open side   https://www.ammerud-open.no/ 

 Vi håper på å se deres klubb i årets utgave.


Helle Cecilie Stokke 

Turnerings ansvarlig Ammerud Open 2020

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.