Velkommen til Ragdesprinten - all info finner du her:

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 3. Feb 2023


Vinneren av lotteriet på Ragdesprinten ble Dag Anders Moldestad fra Lillomarka Skiklubb!

Ragdesprinten er åpen for alle fra 8 år til og med junioralder, og byr på distanser fra 300 meter og oppover. Felles for alle årsklasser er at samtlige påmeldte får gå minst to ganger i heat.

Flere detaljer om Ragdesprinten, inkludert løypekart, arenaoversikt og starttider for alle årsklasser finner du i programmet: Program Ragdesprinten 2023                

Deltakerliste m/startnummer: Deltakerliste alle Ragdesprinten 2023

LIVE- start- og resultatlister: RAGDESPRINTEN LIVE

Til alle deltakere: Kjempeflotte pannebånd fra RAGDE CHARGE i gave til alle påmeldte. Husk startnummer på både bryst og høyre lår.

Bli med i vårt tradisjonelle lotteri og du kan vinne et par rulleski. Vipps gjerne kr. 100,- til Vippsnr. 72911 før ankomst, så er du med! Da får du også tilgang til oppdatert program med resultater hele renndagen.

OBS! Det er begrenset med parkeringsplasser, så alle deltakere, ledsagere, tilskuere og dugnadsfolk oppfordres til å bruke kollektivtransport.  De som kommer med egen bil oppfordres til å unngå Myrerskogveien, og i stedet velge Lachmannsvei (via Grefsenkollveien). Vi oppfordrer til samkjøring og følg ellers anvisningen til parkeringsvaktene.

Vel møtt til strålende sol og flotte forhold på Linderudkollen på lørdag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.