Julehilsen

Postet av Kjelsås IL - Langrenn den 22. Des 2023

Kjære langrennsvenner,

Nå som vi reflekterer over året som har gått, er det tydelig at 2023 har vært et år med imponerende prestasjoner på alle nivåer i Kjelsås Langrenn. I lokale renn er vi som regel den klubben med flest deltakere, i UngdomsBirken var vi nest største klubb og  i NorgesCup for juniorer er vi blant klubbene med størst deltagelse. Når da også våre seniorer fikk dobbeltseier for dame og herrelaget i NM stafett, så er vi en aktiv klubb på alle nivåer. Det er også verdt å nevne at de 6 løperne som representerte Kjelsås på stafetten har gått alle stegene i Kjelsås trappen, slik som våre nesten 450 medlemmer nå er på vei opp trappa. 

Samtidig ser vi med forventning og spenning fram mot det kommende året 2024. Med mange planlagte aktiviteter, renn og nye utfordringer, er det uten tvil mye å se fram til.

Målet videre er klart; «Fleste mulig, lengst mulig» og vi står sammen med dere i jakten på opplevelser i langrennssporet. Med hvert stavtak og i hvert skispor, vil dere representere ikke bare idrettslaget, men også fellesskapet av støttespillere og fans som heier på dere. Dugnadsinnsatsen i Kjelsås Langrenn er stor, og vi er svært takknemlige for innsatsen som legges ned som foreldretrenere, frivillige på våre arrangementer, samt støttespillere for ivrige barn og unge i Kjelsås Langrenn. Sammen gjør dere Kjelsås til en bedre plass å vokse opp. 

Vi ønsker dere en god jul og et godt nytt år fylt med suksess, gode øyeblikk og stolthet over alt dere oppnår. 

Sportslig hilsen, styret i Kjelsås Langrenn

Ketil Johan, Jostein, Anette, Knut, Espen, Catharina, Arve, Rune, Øystein, Tove og Bjørn Tore.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.